Slikaway.dk

Bestil inden kl. 16 og få dit slik indenfor 1-2 hverdage – Fri fragt ved køb over Kr. 399,- (Min. køb for 100 kr.)
0 gram i posen

Vingummi bland-selv slik

Vingummi findes i dag i mange forskellige varianter, forskellige figurer og faconer og med rigtig mange forskellige farver og smage. SlikAway har et kæmpestort udvalg af bland selv vingummi til børn og voksne, hvor du modsat slikposerne, selv bestemmer hvor stor pose du vil have. Derudover har SlikAway også vingummi til dem der har en eller anden form for fødevarer intolerance og reagere over for visse ingredienser. Her kan du få laktosefri vingummi, gelatinefri vingummi, sukkerfri vingummi og til dem der ønsker vegansk vingummi, er der efterhånden også et stort udvalg. SklikAway har samlet disse produkter i hver deres egen kategori, så er det let for dig at vælge de produkter du kan tåle.

Billige Vingummi sendt lige til døren

Nyeste Vingummi slik på SlikAway.dk

Elsker du vingummi, men kan, af forskellige årsager, ikke tåle de almindelige vingummier, så fortvivl ikke. SlikAway har vingummi til alle. Sukkerfri slik vinder mere og mere frem og der findes efterhånden et stort udvalg af sukkerfri vingummi fra flere forskellige mærker, det er bare om at fylde posen. I dag er der utrolig mange mennesker der ikke kan tåle laktose og høre du til den gruppe, så er der hjælp at hente ved SlikAway som har et stort udvalg af laktosefri slik og vingummi, så nu får du kun får ondt i maven hvis du spiser for meget slik. Har du glutenallergi, glutenintolerance eller ønsker du bare ikke at indtage gluten, så har du sikkert fundet ud af at hvor svært der er at finde rundt i alle de forskellige glutenfri madvarer.  SlikAway har et stort udvalg af glutenfri slik deriblandt glutenfri vingummi. Alle glutenfri produkter er samlet i én kategori, som gør det let for dig at se udvalget. Vil du gerne undgå gelatine i dit slik, så står SlikAway klar med et rigtig stort udvalg af forskellige typer slik herunder mange varianter af vingummi uden gelatine. Er du veganer og desperat har lyst til noget slik, så kan SlikAway hjælpe dig. Du finder et stort udvalg af veganske produkter heriblandt flere forskellige slags vingummi – bare fyld i posen. Oplever du en gang imellem at der ER slik tilbage i posen, så er det vigtigt at opbevare det på den rigtige måde, ellers bliver det hårdt, tørt og kedeligt. Vingummi skal opbevares i en lukket pose på et tørt og køligt sted, så smager det forsat dejligt når du finder posen frem igen.

Info & fakta om Vingummi

Hvornår er Vingummi fra og hvad er Vingummi lavet af?

Vingummiens historie strækker sig ikke så langt tilbage, det er kun ca 100 år siden man begyndte at lave vingummi og det første blev lavet af Maynard´s Wine i London, hvor det var sønnen Charles der i 1909 fandt på konceptet vingummi. Det startede med de tygge venlige bidder, som fik navnet Engelsk Winegums eller engelsk vingummi som vi kalder det. Vingummi har ifølge flere kilder, fået sit navn fra det tyske weingummi, som igen har fået navnet fra slikkets oprindelige smagsgivere som var forskellige vinessenser. Vingummi indeholder vand, sukker, glukose, smagsstof, farvestof og gelatine. Ofte er vingummi overfladebehandlet med olie/voks. Sukkerfrit vingummi laves ved at erstatte sukker og glukose med polyoler som f.eks. sorbitol. Mange vil vide om der er gris i vingummi og det tætteste på grisen vi kan komme er, at gelatine som er et stivelsesmiddel fremstilles af grisehud.

Frisk Vingummi slik

Udvalget er stort - mange brands at vælge i mellem

Vingummier er en af de mest elskede former for slik, og markedet er fyldt med en bred vifte af brands, der tilbyder forskellige smagsoplevelser og teksturer. Et af de mest ikoniske mærker er Haribo, der er kendt for deres kreative former som bløde bjørne, sure skaller og klassiske colasmag. Deres vingummier er fyldt med smag og har en karakteristisk konsistens, der gør dem til en favorit hos både børn og voksne. Bubs er en anden populær producent af vingummier, der er kendt for deres brede udvalg af smagsvarianter og innovative produkter som sorbisar og kranier. Deres vingummier har en intens smag og kommer i forskellige former og farver, hvilket gør dem til en sjov og spændende snack. Dankonfekt er et dansk brand, der specialiserer sig i små lækkerier som små laserstråler og andre små lækkerier. Deres vingummier har en blød og saftig konsistens og kommer i en række forskellige smagsvarianter, der appellerer til enhver smag. Malaco er en velkendt producent af slik, der tilbyder alt fra klassiske vingummier til lakrids og skumfiduser. Deres vingummier kommer i forskellige former og smagsvarianter og er kendt for deres intense smag og lækre konsistens. Matthijs er et hollandsk mærke, der producerer en række veganske vingummier med smag af alt fra hindbær og lakrids til vandmelon og kirsebær. Deres vingummier er fri for animalske produkter og er velegnede til veganere og dem, der ønsker at undgå animalske ingredienser i deres slik. Wally and Whiz er danskproduceret gourmet-vingummi der er lavet af 100% naturlige bær, frugter, krydderurter og rødder. De er veganske, fri for gluten og laktosefri. Derudover indeholder det naturlige veganske vingummi ingen kunstige smags-og farvestoffer og vingummiet er uden gelatine. Firmaet Wally and Whiz har en vision ”der skal være vingummi til alle”

Vi anbefaler disse Vingummi slik

Billige Vingummi slik leveret lige til døren

Træd ind i en verden af fristende og farverige smagsoplevelser med vores udvalg af billige vingummier, der leveres direkte til din dør. Uanset om du er til klassiske frugtsmage eller mere unikke varianter, har vi noget for enhver smag. Udforsk et væld af brands, der alle byder på lækre vingummier i forskellige former, farver og teksturer. Lad dine smagsløg opleve glæden ved søde og saftige vingummier, der vil tilfredsstille din søde tand og skabe uforglemmelige øjeblikke. Så læn dig tilbage, lad dig friste og nyd en fest af velsmagende vingummier, som kun er et klik væk!

Ingen varer i kurven.

kr. 0,00
Gå til kassen
Tilføjet til kurv