Slikaway.dk

Bestil inden kl. 16 og få dit slik indenfor 1-2 hverdage – Fri fragt ved køb over Kr. 399,- (Min. køb for 100 kr.)
0 gram i posen

Handelsbetingelser

Axeltorv 9A,
4700 Næstved
CVR nr.: 42375594
E-mail: kontakt@slikaway.dk

BETALING

Slikaway modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, MobilePay, Apple pay. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og inkl. moms og afgifter.

BESTILLING

Slikaway tilstræber sig at levere det ønskede i din bestilling. Skulle der mod forventning være udsolgt af et produkt erstattes den med en lignende produkt

LEVERING

Slikaway tilstræber at afsende ordre indgået inden kl. 16 samme dag, ordre herefter sendes næstfølgende hverdag. Vi sender til hele Danmark. og vi har også afhentnings mulighed på vores adresse mellem kl. 12 og 14 eller efter aftale.

Vi tilbyder lidt forskellige fragt udbyder, og at selv kunden tilvælger hvilken fragt selskab de til vælger. Varer vil blive leveret på leveringsadressen, der angives ved bestillingen medmindre andet er aftalt.

Vi leverer ikke til udlandet (gælder også Færøerne og Grønland). Dine varer kan sendes med DAOhome, DAOshop eller GLS erhverv. OBS: Hjemmelevering kun op til 3 KG //// Bestilling over 3KG, så vil din pakke blive videresendt til pakkeshop på vej(inkl. emballage ca. 200 gram). Hvis der ikke er plads på udleveringsstedet, vil din pakke blive flyttet til nærmeste udleveringssted, hvilket du får besked om. Opstår der problemer, kontakt da kundeservice.

Der leveres varer alle ugens hverdage med DAO og kun hverdage med GLS. Din vare vil blive leveret 1-3 hverdage efter bestillingen. For visse varer gælder særlige leveringsvilkår. Betingelserne vil fremgå specifikt forud for køb af disse varer.

FORTRYDELSESRET

Der gives ikke fortrydelsesret på varer købt i vores Webshop da varen er af sådan art, at der i henhold til dansk lovgivning ikke kan eller bør ydes returret. Læs mere på forbrugerombudsmandens hjemmeside.

COKKIES

På Slikaway.dk anvendes cookies med det formål at optimere hjemmesiden og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig. Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer.

FORBRYGERBESKYTTELSE

Læs mere om din beskyttelse som forbruger når du køber via en PensoPay betalingsløsning: https://pensopay.com/mere/forbrugerbeskyttelse/

KUNDE & PRIVATLIVSPOLITIK
Vi videresælger ikke personlige oplysninger og videregiver ikke dine personlige oplysninger til andre, de er kun registreret i vores kundekartotek.

Du kan til enhver tid få slettet dine oplysninger. For at du kan indgå aftale med Slikaway har vi brug for følgende oplysninger: . Navn. Adresse. Telefonnummer. E-mail adresse.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres hos slikaway og opbevares i op til fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores hjemmeside, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.
Direktøren og de ansatte for slikaway har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Den dataansvarlige i Slikaway er:

Slikaway Vi opbevarer og transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. Som registreret hos slikaway har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til kontakt@slikaway.dk

KLAGEMULIGHEDER

En klage over en vare eller tjenesteydelse kan indgives til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg.

Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes Hus. Link: Klageportal for Nævnenes Hus Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: https://ec.europa.eu/consumers/odr/ Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: kontakt@slikaway.dk

Ingen varer i kurven.

kr. 0,00
Gå til kassen
Tilføjet til kurv - Gå til kassen