Slikaway.dk

Bestil inden kl. 16 og få dit slik indenfor 1-2 hverdage – Fri fragt ved køb over Kr. 399,- (Min. køb for 100 kr.)
0 gram i posen

FAQ / Ofte stillede spørgsmål

Læs nærmere omkring de ofte stillede spørgsmål, eventuelt kontakt os nærmere.

Vi leverer til hele Danmark, alle ugens dage, året rundt inklusive helligdage. Vi afsender pakker fra tirsdag til søndag. Bestiller du inden kl. 10 til hjemmelevering og bor på Sjælland, kan du i 80% af tilfældene modtage din bestilling om aftenen eller natten. For andre områder skal du regne med en leveringstid på 1 til 3 dage.

Ja, vores slik er af høj kvalitet og kendetegnet ved at være særligt blødt og friskt sammenlignet med det, du typisk finder i butikkerne. Vi sikrer, at hver eneste slik er omhyggeligt udvalgt for at garantere den bedste smagsoplevelse for vores kunder.

Ja, man kan blande så mange poser man har lyst til. Hver pose navngives når man har trykket put i kurv og herefter kan man begynde på en ny pose.

Vores bland selv slik koster fra 4,49 kr. pr. 30 gram. Hver produkt har en prisindikator øverst. Vær opmærksom på, at hvert klik i vores bland selv produkter angiver 30 gram.

Ja, på vores bland selv side har du mulighed for at filtrere søgningen efter dine præferencer. Du kan for eksempel vælge kategorien ‘sukkerfri’, hvorefter kun sukkerfrie produkter vil blive vist. Dette gælder også for veganske og gelatinefri produkter

Vores pakker er normalt fremme i løbet af 1-3 dage. Men bestiller du inden kl. 10 til hjemmelevering og bor på Sjælland, kan du i 80% af tilfældene modtage din bestilling om aftenen eller natten. For andre områder skal du regne med en leveringstid på 1 til 3 dage. Ved leveringssvigt fra leverendør kan der forkommen længere leverings tid på vores forsendelser

Ja, vi leverer pakker alle dage, hele året rundt, inklusive weekend og helligdage.

Fragt fra 35,-

Det er desværre ikke muligt at sende bestillinger til flere adresser i én ordre. Hvis du ønsker at sende varer til forskellige adresser, skal du oprette separate bestillinger for hver adresse.

Ingen varer i kurven.

kr. 0,00
Gå til kassen
Tilføjet til kurv