Slikaway.dk

Bestil inden kl. 16 og få dit slik indenfor 1-2 hverdage – Fri fragt ved køb over Kr. 399,- (Min. køb for 100 kr.)
0 gram i posen

Om SlikAway.dk

Slikaway er en familie virksomhed som holder til i det Sjælland området. Vi sender pakker med slik til hele Danmark med diverse fragt selskaber. Leveringstiden i Danmark er 1-2 dage og dette er noget vores kunder sætter stor pris på. Vores formål med slikaway er at gøre bland-selv-slik til en sjov og anderledes oplevelse for vores kunder. Mange har i dag rigtig travlt med hverdags ting og gøremål og glemmer at forsøde tilværelsen. Dette er noget som vi synes er vigtigt og det vil vi gerne være rigtig nemt for vores kunder. Med vores koncept, får du leveret dit slik direkte til din hoveddør. Vi har også mulighed for at leverer til en pakkeshop i nærheden af dig hvis du gerne selv vil afhente den.

Fokus på hygiejne & frisk slik

Vores slik er bedre end det du kan få i supermarkederne. Det er det primært fordi vi opbevarer slikket under bedre forhold og vi har rigtig hurtig udskiftning derved bevarer slikket sin friskhed. Mange af vores kunder skriver til os og fortæller at de ikke før har oplevet så frisk slik. Vi sætter en stor glæde i at leverer noget godt kvalitetsslik som giver vores kunder en god oplevelse. Derudover kan du når du handler hos os, være sikker på at der ikke er nogen der har rørt ved dit slik før du skal spise det, det er også noget som vores kunder rigtig godt kan lide. Vi har rigtig meget fokus på netop hygiejne, da dette er en tryghed vores kunder forventer.
2021
2022

Skræddersyet rådgivning & praktisk hjælp

Vi er dybt taknemmelige for den varme modtagelse, Slikaway har fået fra vores kunder. Jeres støtte og positive feedback har været en enorm motivationskilde for os. Tak fordi I vælger at støtte vores lokale forretning og vores vision om at levere friskt, lækkert slik. Besøg os på Axeltorv 9A i Næstved eller kontakt os på kontakt@slikaway.dk. Følg os på Facebook for de seneste nyheder, tilbud og konkurrencer. Vi ser frem til at byde dig velkommen i vores butik og dele vores passion for friskt, kvalitetsslik med dig.

Red en pose: Vores populære koncept

“Red en pose” er vores innovative koncept, hvor vi tilbyder resterende slik fra halvtomme bøtter til en favorabel pris. Dette sikrer, at intet slik går til spilde, samtidig med at vores kunder får mulighed for at nyde premium slik til en nedsat pris.
Hos Slikaway går vi et skridt videre end blot at sælge slik. Vi tilbyder skræddersyet rådgivning for at gøre enhver begivenhed særlig, fra børnefødselsdage til firmaevents. Vores ugentlige konkurrencer med spændende præmier gør det sjovt og spændende at handle hos os, og vi har hurtigt opbygget et ry som en butik, der kombinerer kvalitet med underholdning. Miljøbevidsthed og hygiejne er kernen i vores forretningsfilosofi. Vi har for nylig skiftet tilbage til plastposer fra papirsposer for at sikre bedre holdbarhed og beskyttelse af vores produkter. Denne beslutning afspejler vores løbende engagement i at tilpasse vores praksis til de bedste standarder for både vores kunder og miljøet. Vores pakkerum er et helligt sted, hvor kun vi, ejerne, håndterer slikket. Med en streng hygiejneprotokol sikrer vi, at hver pose slik, nu pakket i holdbare plastposer, er sikker og ren. Vi tager særlige forholdsregler for at sikre, at hver type slik holdes separat for at bevare deres unikke smag og friskhed. Vores kompromisløse engagement i friskhed betyder, at vi aldrig fylder nyt slik oven i en halvfuld kondibøtte. Dette sikrer, at vores kunder altid får det friskeste og mest lækre slik, hvilket har gjort os kendte som butikken med den højeste standard for friskhed.

Ingen varer i kurven.

kr. 0,00
Gå til kassen
Tilføjet til kurv - Gå til kassen