Slikaway.dk

Bestil inden kl. 16 og få dit slik indenfor 1-2 hverdage – Fri fragt ved køb over Kr. 399,- (Min. køb for 100 kr.)
0 gram i posen

Lakrids bland-selv slik

Er du til Lakrids, når slikskålen skal fyldes og der skal være fredagshygge eller når du skal have lidt godt med på ferieturen. Rigtig mange elsker lakrids og er i dag blandt det mest foretrukne yndlingsslik kun overgået af chokolade. Forklaringen kan være at det måske er fordi det findes i så mange forskellige smagsvarianter, der er stærk lakrids, sød lakrids, lakrids med overtræk som f.eks. Skolekridt med sprøde mentholbelægning og stærk lakridsfyldning, eller hvad med en blanding af  lakrids og vingummi som i Lakridsskaller, ja der er rigtig mange flere forskellige varianter. Lakrids findes også i et utal af forskellige former og konsistens, fra de hårde stykker lakrids til de mere bløde lakridsstykker, forskellige pastiller som både er stærke og milde i smagen. Kig ind på SlikAway når du skal have fredagsslik, slik til biografturen eller til filmaftenen. SlikAway har et kæmpestort udvalg af bland selv lakrids til voksne og børn. Her er fordelen at du, i forhold til de færdigblandede slikposerne, helt selv bestemme hvilke varianter der skal være i din slikpose og du kan heldigvis også selv bestemme hvor stor posen skal være, det er da bare en rent win-win-situation.

Billig Lakrids sendt lige til døren

Nyeste Lakrids slik på SlikAway.dk

Lakrids kommer fra saften af rødderne på planten Glycyrrhizan Glabra og planten vokser i et bælte fra Nordafrika til Kina og det er også her man har fundet de ældste beviser på brugen af lakrids. Du kender sikkert også lakridsroden som kan købes i butikker med helsekost. Lakridsroden giver en dejlig smag af lakrids når du tygger på den. Lakridsmassen består af lakridspulver som er lavet af lakridsrod, sukker/sukkersirup, mel( stivelse), flydende lakridsmasse og ammoniumchlorid, (også kaldes salmiak) eller anis. Lakrids eksisterer også i en sød version.

Info & fakta om Lakrids

Hvad er lakrids og saltlakrids lavet af?

Lakridsens historie strækker sig helt tilbage til 2300 år. F.Kr., hvor Kinas Kejser Shen Nung fik nedskrevet i agerdyrkernes urtebog Pen Tschao at lakridsen er en magisk plante der kan genskabe ungdomskraften i aldrende mænd. Lakrids har således i flere årtusinde været en af de mest anvendt produkter inden for naturmedicin. Se bare på halspastiller som Gajol fra 1933 der blev brugt til at kurere ondt i halsen. Gajolen var faktisk et af de første rigtige lakridsprodukter der blev produceret i Danmark.  Lakrids har også været en del af de gamle grækeres kure og blev bl.a. brugt mod hoste. I dag er lakrids en almindelig ingrediens i hostesaft på grund af sin hostestillende virkning og antiinflammatoriske funktion. Lakrids gik fra at være medicin til at være nydelsesmiddel, hvor der op igennem 1800-tallet blev videreudviklet produkter der minder om dem vi kender i dag.

Frisk Lakrids slik

Udvalget er stort - over 70 brands

SlikAway har et kæmpe udvalg fra alle de bedste brands. Malaco, Haribo, Cloetta, Toms, Candy People, Red Band og mange mange flere. Mange af de ”gamle” kendte varianter er stadig utrolig eftertragtet, tag f.eks Toms Pingvinblanding, eller hvad med Haribos Skipper Skrå det er bare lækkert. Udover de traditionelle varianter finder SlikAway hele tiden nye produkter til sortimentet, så prøv at forkæle dine smagsløg med nogle af de varianter, måske de nye smage går hen og bliver din yndling. Har du prøvet de sorte lakridser i Haribo dark? Når du har taget hul på slikposen, sker det nok en gang imellem at der er lidt tilbage. Når du skal opbevare lakrids, skal det opbevares i en temperatur imellem 15 og 25 grader og helst et mørkt sted uden direkte sollys.

Vi anbefaler dette Lakrids slik

Billigt Lakrids slik leveret lige til dørren

Dyk ned i en verden af lakrids, hvor hver godbid er en rejse gennem komplekse smagsnuancer og teksturer. Vores sortiment af lakrids er nøje udvalgt for at tilbyde dig en unik smagsoplevelse, og vi præsenterer stolt nogle af vores udsøgte varianter. Udforsk vores brede udvalg, der spænder fra Haribo Crocodiles til Malaco Lakrifun Salmiak. Uanset om du er til den klassiske lakridssmag eller ønsker at udforske nye smagsoplevelser, er vores sortiment skabt til at tilfredsstille enhver lakridselskers drømme. Velkommen til lakridsens fortryllede verden, hvor hver bid er en ny smagsoplevelse!
Tilføjet til kurv - Gå til kassen