Slikaway.dk

Bestil inden kl. 16 og få dit slik indenfor 1-2 hverdage – Fri fragt ved køb over Kr. 399,- (Min. køb for 100 kr.)
0 gram i posen

Saltlakrids bland-selv slik

Her finder du alle de bedste saltlakrids varianter der er i shoppen nu. Men hold øje for der kommer hele tiden flere og flere salt lakrids varianter. Saltlakrids eller lakrids er danskernes foretrukne slik næst efter chokolade, Salt lakrids er væsentlig anderledes end sød lakrids og har en smag af stærk saltet lakrids. Du finder et stort udvalg af saltlakrids i SlikAway’s sortimet af bland selv-slik, så er klar til du fylder posen? Når der skal være hygge, skal der også være en ordentlig omgang bland selv-slik. Salt lakrids og fredagsslik er kommet for at blive! Ferie eller bare weekend kalder på samvær og hygge med familien eller kammerater og venner. Skal du forkæle dine medpassagerer på den lange køretur så prøv med BUBS Hallon Lakridsskaller eller de klassiske Franske Saltpastiller fra Malaco. Den stærke smag af saltlakrids der eksploderer på din tunge, giver dig bare lyst til mere, så vær forberedt på det er svært at stoppe igen når du først er kommet i gang.  Der er bare ikke noget bedre end en fredag aften efter en uge med lange skoledag eller arbejdsdage, at kunne slappe af i sofaen foran fjerneren med en rigtig god film, læse en god bog eller spille spil sammen med familien. 

Billig Saltlakrids sendt lige til døren

Nyeste Saltlakrids slik på SlikAway.dk

Lakrids indeholder mange forskellige vitaminer, du finder vitaminer som B1, B2, B3, B5 og E-vitamin og så indeholder det også mineraler som calcium, zink og magnesium. Du kan derfor godt nyde lakrids som en sund, nærende og afbalanceret kost, bare det er i begrænset mængde. I middelhavslandene, Rusland, Iran og Kina vokser en staude ved navn Glycyrrhiza glabra, denne plante har dybe søde rødder som vi kender som lakridsrod. Der kan fra Glycyrrhiza udtrækkes det søde stof der hedder Glycyrrhizin som er et sødemiddel der er 50 gange sødere ende hvidt sukker og bruges blandt andet som basis i det sorte lakrids vi kender i dag. Lakrids udvindes fra planten Glycyrrhiza og værdsættes på sin rige smag. Navnet er græsk og henviser til lakridsrod. Når der laves lakrids, bliver lakridsroden kogt ind med vand, hvorefter der fremkommer en ekstrakt. Ekstrakten inddampes så man til sidst står med en tjærelignende masse også kaldet rålakrids. Rålakridsen kan nu bruges i forskellige lakridsprodukter og andre typer slik der skal have lakridssmagen. I Danmark kaldes salmiak lakrids for salt lakrids uanset om der egentlig er salt i produktet eller ej. For at lave Salmiaklakrids – Saltlakrids skal du tilføre lakridsmassen ammoniumklorid også kaldet salmiak. Salmiak består af saltsyre og ammoniak og er en unik ingrediens der ofte bruges i de nordiske lande. Salmiak har en sur og salt smag, sammenlignet med almindeligt salt der er mere sød og salt.

Info & fakta om Saltlakrids

Hvad er lakrids og saltlakrids lavet af?

Lakrids har helt tilbage til 2300 år.f.kr. været brugt som medicin hvor lakridsroden blev oldtidens lakridskur. Eksempelvis blev lakridsroden I det 17 århundrede brugt som lægemiddel mod fordøjelsesforstyrelser, forstoppelse og andre maveproblemer og viste sig at være gavnlig i små mængder. I 1800-tallet gik lakridsen fra at være hostemedicin til at være nydelsesmiddel. Blandt de ældste stadig eksisterende lakridsprodukter i Danmark er Gajol der kom i produktion i 1933 og blev lanceret som en pastil mod hæshed og hoste. Gajol findes i et utal af varianter herunder også som saltlakrids. I 1902 startede Høgs lakridsfabrik der begyndte med at lave bolsjer, men slog sidenhen over til lakrids, herunder saltlakrids. Høgh’s fabrik blev i 1962 til det kendte Pingvin Lakrids da det blev opkøbt af Toms og Pingvin produkterne bliver forsat produceret i dag og findes i rigtig mange forskellige varianter.

Frisk Saltlakrids slik

Udvalget er stort - over 70 brands

Det store udvalg er repræsenteret fra et utal af brands Haribo, Mallaco, Candy People, Cloetta og mange flere. Hvem husker ikke Haribo’s Matador Dark Pesetos eller Haribo’s Saltbomber som smager fantastisk. Eller hvad med at kaste dig ud i Saltdiamanter fra Red Band eller Djunglevrål og Super Salte Søstjerner fra Malaco, som alle for alvor vil sætte dine smagsløg på prøve. Har du en sød tand, men gerne vil undgå at få for meget sukker og for mange kalorier så har SlikAway en kategori med sukkerfri produkter. Du kan på hvert enkelt produkt se hvad det indeholder. I det store spændende sortiment finder du også et bredt udvalg af gelatinefri slik, produkter der er fremstillet helt uden brug af gelatine fra svin. Eksempelvis Malaco Skolekridt eller hvad med Dukatos fra Haribo! Smager bare dejligt og giver frisk smag i munden.

Vi anbefaler dette Saltlakrids slik

Billigt Saltlakrids slik leveret lige til døren

For lakridselskere verden over er der intet som den karakteristiske smag af saltlakrids. Det er en smagsoplevelse, der er unik og uimodståelig. Der er en bred vifte af saltlakridsprodukter på markedet, der tilfredsstiller selv den mest krævende lakridselsker. Blandt de mange valgmuligheder er der et par, som skiller sig ud som favoritter for deres intense smag, tekstur og kvalitet. Et af de mest populære valg er Djungelvrål fra Malaco. Disse små, sorte lakridsstykker med en kraftig saltlakridssmag og en blød, sød kerne er en favorit blandt mange. Deres unikke form og intense smag gør dem til en uundværlig del af enhver lakridselskers slikskål. En anden favorit er Matador Mix fra Haribo. Denne blanding af forskellige lakridsvarianter inkluderer også skønne saltlakridsstykker. Med deres perfekte balance mellem salt og sødme tilbyder Matador Mix en uovertruffen smagsoplevelse, der får dine smagsløg til at synge af glæde. Hvis du er på udkig efter noget lidt anderledes, kan du prøve Super Salte Søstjerner fra Malaco. Disse søde og saltede søstjerner er en sjov og lækker lakridsoplevelse. Deres unikke form og kraftige smag af saltlakrids gør dem til et hit blandt både børn og voksne. Hvis du er til eksplosiv smag, bør du prøve Salt Bomber fra Haribo. Disse små, saltlakridsbelagte lakridsstykker er en fest for dine smagsløg og vil helt sikkert give dig et kick af smag og energi. Endelig, for dem der leder efter noget lidt mere forfriskende, er der Salty Diamonds fra Red Band. Disse saltlakridsdiamanter kombinerer sødme og salt på en forfriskende og spændende måde, der vil efterlade dig med en fornemmelse af ren glæde.
Tilføjet til kurv - Gå til kassen