Slikaway.dk

Bestil inden kl. 16 og få dit slik indenfor 1-2 hverdage – Fri fragt ved køb over Kr. 399,- (Min. køb for 100 kr.)
0 gram i posen
Se alt bland selv slik

Læskende drikkevarer

Klar til en smagsoplevelse ud over det sædvanlige? Vores sortiment af læskedrikke er skabt til at vække dine smagsløg og tilbyde dig en forfriskende oplevelse, hver gang du tager en tår. Udforsk vores lækre udvalg af sodavand og unikke drikkevarianter – fra saftige bær til forfriskende citrusnoter. Uanset om du foretrækker det sødt, surt eller noget derimellem, har vi noget, der passer til enhver smag. Gør din drikkeoplevelse ekstraordinær med vores spændende udvalg.

Prime

PRIME er ikke blot et drikkevaremærke; det er et resultatet af et bemærkelsesværdigt partnerskab mellem KSI og Logan Paul, der deler en vision om at kombinere enestående smag med funktionel hydrering. I 2022 så verden lanceringen af PRIME Hydration, det første skridt i retning af at skabe et mærke, der stræber efter kvalitet og nyskabelse. Siden da har PRIME kontinuerligt udvidet sin tilstedeværelse, nået nye markeder og skabt en række produkter, der appellerer til forbrugerne. PRIME er mere end bare en serie af drikkevarer; det er et udtryk for en uophørlig vilje til at innovere. Mærket hviler aldrig på laurbærrene og arbejder konstant på at formulere nye produkter, der lover at levere en unik drikkeoplevelse. KSI og Logan Paul, som begge står bag PRIME, har en fortid som underdogs. Denne ånd afspejles i mærket, der trodser forventningerne og udfordrer de etablerede spillere i drikkevareindustrien.

Fanta

Fanta, den ikoniske sodavand, er et produkt skabt af The Coca-Cola Company. Men historien bag Fanta har en usædvanlig begyndelse, der knytter sig til Nazi-Tyskland og en Coca-Cola-ingredienshandelsembargo i 1940. I lyset af disse sanktioner tog den tyske direktør Max Keith en dristig beslutning. For at overkomme udfordringerne skabte han en erstatning for Coca-Cola ved kun at bruge ingredienser, der var tilgængelige i Tyskland på det tidspunkt, såsom roesukker og valle. Navnet “Fanta” opstod under en brainstorming-session, hvor Keith opfordrede sit hold til at “bruge deres fantasi” (Fantasie på tysk). Joe Knipp, en af hans sælgere, reagerede med entusiasme og råbte ud: “Fanta!” I 2008 gennemgik Fanta Orange en opdatering med mere appelsinsaft og en forfriskende ny smag. I Danmark introduceredes også varianter som Fanta Funky Orange og Fanta Exotic. I dag er Fanta ikke blot en sodavand; det er en global favorit med over 200 forskellige smagsvarianter, der nydes af mennesker over hele verden. En boblende rejse, der begyndte som en løsning på en udfordring, har gjort Fanta til en sand smagsoplevelse for alle.

Dr. Pepper

Dr Pepper er en karboneret sodavand skabt af farmaceut Charles Alderton i 1880’erne i Waco, Texas. Den adskiller sig med sin karakteristiske smag, sammensat af 23 forskellige aromaer. Lanseret nationalt i USA i 1904, et år før Coca-Cola, fik den sit navn, Dr Pepper, i Waco af ejeren af sodavandsbutikken, Wade Morrison. Historien siger, at Alderton testede sodavanden på Morrison, der også var begejstret. Hurtigt spredte rygtet om den nye drik sig, og folk begyndte at bestille en “Waco,” hvilket førte til navneændringen til Dr Pepper.

Hawaiian Punch

I 1934 udviklede A.W. Leo, Tom Yates og Ralph Harrison den første opskrift på Hawaiian Punch i en garage i Californien. De ønskede en tropisk sirup til deres isproduktlinje under navnet Pacific Citrus Products Company. Det oprindelige “Leo’s Hawaiian Punch” blev solgt til restauranter, sodavand og isproducenter. Reuben P. Hughes købte virksomheden i 1946 og omdøbte den til Pacific Hawaiian Products Co. for at reflektere den udvidede produktlinje. Virksomheden voksede hurtigt i 1950’erne, og Hughes introducerede en færdiglavet Hawaiian Punch i dåse. I 1955 blev Hawaiian Punch et nationalt brand og begyndte at tilbyde frosne koncentrater. For at styrke det tropiske brand skabte reklamebureauet Atherton-Privett karakteren Punchy i 1961. Punchy og hans tagline “How about a nice Hawaiian Punch?” blev et populært reklameikon gennem 1990’erne. RJ Reynolds erhvervede Hawaiian Punch i 1963 og overførte det til Del Monte i 1981. Procter & Gamble købte det i 1990 og øgede koncentratforretningen. I 1999 overtog Cadbury Schweppes rettighederne til Hawaiian Punch fra P&G. I 2003 fik Punchy en opdateret stil, og i dag er Hawaiian Punch en del af Dr Pepper Snapple Group, der markedsfører en bred vifte af drikkevarer i Nordamerika.

Ingen varer i kurven.

kr. 0,00
Gå til kassen
Tilføjet til kurv - Gå til kassen